Segmen: Pencarian New Bloglist Cikgu Farha Jan-Feb


Assalamualaikum...

http://www.cikgufarha.com/2015/01/segmen-pencarian-new-bloglist-cikgu.html
Klik banner untuk join :)

Memandangkan semua bloglist CF dah lenyap gara-gara tukar domain tempoh hari, maka CF berhasarat nak cari new bloglist nak tempek semula kat dinding blog CF ni. Insya Allah semua yang sertai CF akan aturkan masuk bloglist CF bagi memudahkan CF bw untuk masa akan datang.

CF akan pilih secara random menggunakan Random.com ye. Jom ramai2 sertai. Takde syarat. Yang penting wajib ada blog hehe. Ikuti langkah kat bawah ni ye :)

Segmen akan tamat pada 20 Jan 2015

Jom join jom!!

4 comments:

  1. Assalamualaikum! Hye sakinah :D
    Happy segmen! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam! Hye Hana. Thank you ;)

      Delete
  2. Salam CF dtg jenguk2 peserta. TQ sudi join..
    CF dah update senarai nama peserta, boleh check kat sini ye
    Senarai Peserta

    ReplyDelete
  3. syaza singgah sini dari segmen yang sama. ;)

    http://penulishingusan.blogspot.com/2015/01/segmen-pencarian-new-bloglist-cikgu.html

    ReplyDelete