Korang tengok tak MAMA 2014 semalam?

Assalamualaikum. Annyeong! Kinah nak share gambar kat atas tu je. Ekspresi Chanyeol XD. Korang tengok tak MAMA semalam? Kinah tengok tapi sampai Seo Taiji nyanyi je. Kinah nak tengok EXO perform tapi... tertidur time Seo Taiji nyanyi, jadi tak sempat nak tengok EXO. Hari ni masih ada ulangan MAMA di Channel 390 jam 6 petang.

My Word To EXO
Congratulation to EXO! You deserve it. You've worked so hard this year. EXO-L will always support you no matter what happen. I wish you the best! And Good Luck for your comeback!

BONUS :
Kai Oppa, You Make Me Cry :')

CREDIT : TUMBLR

3 comments:

  1. Tak tengokkkk pun sebab taktau pun ada hahaha kesian betui la. dah lama tak tengok tv jadi camni la T.T

    eh, kai nangis ka tu? jangan la nangis kai

    ReplyDelete
    Replies
    1. sibuk layan blog sampai x sempat tengok tv ;)

      Delete