Nak ganti wajah blog


          Tak tahu nak type apa. Kinah pun tengah bosan ni. Satu minggu tak sekolah, mestilah bosan kan. Kinah nak ganti wajah blog Kinah ni tapi belum asti lagi nak ganti kaler apa. 

          Kinah nak ganti semua nya. Kalau ada cadangan, comment tau. Sambil comment tu seli-selitkan lah iklan korang supaya Kinah boleh klik. 

          Jangan kasi cadangan yang satu kaler je tau, kasi cadangan yang dua kaler. (Ex : Hitam + Putih) Ok! Harap korang dapat beri cadangan.. ^_^

3 comments:

  1. fiqah rasa warna pink+biru..hehe.. (:

    tolong like sini...
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=339445652814996&set=a.339445172815044.80309.162295880529975&type=3&permPage=1

    ReplyDelete