Kat mana nak download photoshop?

     Komputer baru je habis dibaiki. Semua yang Kinah download hilang padahal Kinah dah bercadang untuk edit blog lepas UPSR. 

     Urgh!! Geramlah! Kena juga download semua balik. Photoscape dah download dah tapi photoshop belum. Kinah tak tahu tempat nak download photoshop. 

      Kinah dah cuba download tempat Kinah download photoshop dulu, tapi tak boleh buka. Kalau korang download photoshop dari internet, tolong share kat Kinah yer. Letak jer link nya di comment. 

10 comments:

  1. Adik pergi blog ini ye..
    wanhazel.blogspot.com
    dekat blog ini ada photoshop dan macam-macam lagi.. :). cuba lah tengok ye.

    ReplyDelete
  2. Ahh..cik pon tercari2 kat mane download photoshop T_T

    ReplyDelete
  3. kak nana donlod PS kat wan hazel :) http://ernaziana.blogspot.com/2012/09/segmen-review-blog-by-superkitty.html jalan2 nak ajak join segmen :)

    join kalo sudi :)

    ReplyDelete
  4. Jom join

    http://everlasting-frend.blogspot.com/2012/09/segmen-idola-kegemaran.html

    ReplyDelete
  5. dear... kat tutorial blog lyssa faizureen ada.. senang download kt situ.. try lah.. eh, anyway.. yuyu follow sini tau..

    ReplyDelete
  6. pergi dekat download.net xpon type jer google if nak download photoshop

    ReplyDelete
  7. Dari segmen yg sama ..happy blogwalking :) http://kate-na.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete