Segmen Saya Nak Cursor Free By Kinah

SEGMEN TUTUP



http://1.bp.blogspot.com/-MsRlbXh5Aho/T_VB4qtLxbI/AAAAAAAAAu8/SfI11wfjSd0/s320/xzxz.jpg

Hari tu Kinah dah janji kan untuk buat segmen, Ok hari ni segmen nya adalah "Segmen Saya Nak Cursor Free By Kinah" Jom lah join kalau nak cursor comel dan FREE!

Syarat - syarat
1) Follow blog
2) Like fanpage, Follow twitter *di sidebar
3)Click gambar comel di bawah ni



4) Buat satu entry yang bertajuk "Segmen Saya Nak Cursor Free By Kinah"
5) Tempekkan banner segmen ni kat entry korang
6) Tag 1 orang rakan anda
7) Nyatakan ciri ciri yang diperlukan :


-Nama di cursor :
-Warna cursor, sekurang kurang satu : (Tak boleh tulis "Pink", mesti tulis code warna tu macam "#D0A9FE)

Kinah akan bagu URL cursor korang di comment box entry korang... dan di satu post..

Tak faham cara nak isi ciri ciri? Tengok contoh ni..

-Nama di cursor : Kinah
-Warna cursor, sekurang kurang satu : #D0A9FE 

Dah faham? Jom lah join!
Tarikh tutup : SEGMEN TUTUP

8 comments:

  1. Syara nak join tapi,kurang faham lah sila beri tunjuk ajar ! Syara nak sangat cursor ada nama sebab Syara tak reti nak buat huhu..:(

    ReplyDelete
  2. Join ! :)

    http://lovealyamaisarah.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-nak-cursor-free-by-kinah.html

    ReplyDelete
  3. - Join :)

    http://liyaabloggies.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-nak-cursor-free-by-kinah.html

    ReplyDelete
  4. Join !

    http://hajjatuldarwisyah.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-nak-cursor-free-by-kinah.html

    ReplyDelete
  5. Sye join !!

    http://qiera-humai.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-nak-cursor-by-kinah.html

    ReplyDelete
  6. Sye join ..

    http://heisha-syazana.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-nak-cursor-by-kinah.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum , Syaa join :)

    http://www.syaafyna.co.cc/2012/07/segmen-saya-nak-cursor-free-by-sakinah.html

    ReplyDelete
  8. wanna join !
    http://natasyasyaezlan.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-nak-cursor-free-by-kinah.html

    ReplyDelete